Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

Spital privat sau spital de stat?

Spitalele private sunt din ce în ce mai căutate față de spitalele de stat. Unul din principalele motive pentru care oamenii aleg unitățile medicale private este timpul de așteptare. Spitalele de stat sunt mai mereu supraaglomerate, iar oamenii pot aștepta uneori chiar și ore întregi până să intre în cabinetul de consultaţie. Totodată, nu mai au încredere în spitalele de stat și aleg să se trateze în clinicile private.

Oamenii spun că în spitalele private se acordă mai mult interes pacienților și preferă să evite unitățile medicale de stat.Alții însă spun că nu au fost niciodată într-o clinică privată și că se pot simți în siguranță și la un spital de stat.Potrivit unei analize, spitalele private au înregistrat creşteri în privința cererilor de tratament sau investigații medicale, însă rămân cu mult sub cele de stat în privinţa numărului de pacienţi trataţi.

Articole similare

Back to top button