Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

148 de ani de la nașterea lui Brâncuși

S-au împlinit 148 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși. Pentru a marca acest moment, dar și Ziua Națională Brâncuși, s-au organizat evenimente inedite, în premieră în acest an. Iubitorii de cultură au acum ocazia să vorbească cu marele sculptor cu ajutorul inteligenței artificiale și astfel pot să îi pună diferite intrebări.

La Târgu Jiu au fost organizate mai multe evenimente dedicate împlinirii a 148 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși.

Nu doar în Gorj au fost organizate evenimente dedicate acestei zile, ci în întreaga țară. La București, a fost organizat un eveniment în premieră. Turiștii au putut dialoga, cu ajutorul inteligenței artificiale, direct cu Brâncuși.

Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a fost partener în organizarea manifestărilor de la București. Echipamentul virtual care îi va ajuta pe gorjeni să intre într-un dialog cu marele sculptor va fi adus și la Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button