Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Copiii, victimele mediului online

Mediul online este un sat fără câini. Tinerii ajung adesea să cadă pradă în capcanele care sunt la tot pasul și au de suferit. Cu toate că părinții încearcă să își protejeze copiii și să verifice platformele pe care le accesează cei mici, nu pot fi cu un pas înaintea celor care sunt prieteni cu tehnologia. Pentru a veni în sprijinul copiilor în mediul online, senatoarea Nicoleta Pauliuc a inițiat o lege pentru care a strâns deja 300.000 de semnături.

Aproape jumătate dintre copii sunt victime ale hărțuirii online, care are consecințe grave asupra copiilor.  Acest fenomen poate cauza sentimente de însingurare, teamă, tristețe, având un impact emoțional important asupra tuturor copiilor implicați, fie ei victime sau agresori.

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a inițiat o lege pentru a proteja minorii și speră ca prin această lege copiii să fie în siguranță și să nu mai cadă în plasa înșelătoriilor online.

Legea inițiată de senatoarea PNL va oferi părinţilor mai mult control pentru activitatea copiilor în mediul online. Nicoleta Pauliuc a participat la forumul Internaţional “Siguranţa copiilor online”, organizat la Chişinău, acolo unde s-au dezbătut subiecte legate de securitatea copiilor în mediul online.

Articole similare

Back to top button