Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

AUR se întâlnește cu antreprenorii gorjeni

Antreprenorii gorjeni care sunt la început de drum sunt așteptați la o întânire unde vor primi răspunsuri și sfaturi de la cei cu experiență. Aceștia vor avea ocazia să primească sfaturi pentru micile lor afaceri și cum pot să le dezvolte. Organizatorul acestui eveniment își dorește ca micii antreprenori să dispună și de o linie telefonică unică prin care își pot adresa întrebările.

Președintele oamenilor de afaceri din Gorj este cel care a venit cu acest proiect care vine în sprijinul micilor afaceriști care sunt la început de drum și au nevoie de îndrumare.

Specialistul în domeniul afacerilor își dorește să găsească o modalitate prin care artiștii care duc mai departe spiritul brâncușian să fie sprijiniți pentru a-și vinde operele.

Pe 19 februarie antreprenorii din tot județul sunt așteptați la o întâlnire cu specialiștii din domeniu pentru a face cunoștință și pentru a primi sfaturi utile pentru afacerile proprii.

Articole similare

Back to top button