Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Atenție, se anunță ninsori la munte!

Atenție, se anunță ninsori în zonele montane ale județului Gorj! Weekend-ul poate fi unul de vis pentru doritorii sporturilor extreme, însă poate provoca un calvar pentru reprezentanții drumurilor care au acționat în permanență în sezonul rece. Cu toate că mercurul din termometre a crescut, vremea din zonele montane este imprevizibilă și poate pune bețe în roate șoferilor.

Temperaturile din zonele montane pot varia în următoarea perioadă. Reprezentanții drumurilor vin cu sfaturi pentru șoferi și îi îndrumă pe aceștia să apeleze la prudență și să fie pregătiți pentru că se anunță ninsori și viscol în zonele de munte.

Autoritățile îi sfătuiesc pe șoferi să nu își lase autovehiculele pe marginea drumului, în special în zona pârtiilor evitând astfel blocajele.

Turiștii care vor ajunge în zona montană încă se mai pot bucura de zăpada care a rămas pe alocuri, dar și de activitățile precum schi și chiar săniuș.

Articole similare

Back to top button