Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Dialog cu Brâncuşi

Ziua Naţională Constantin Brâncuşi va fi sărbătorită într-un mod inedit. Cei prezenți la manifestările dedicate marelui sculptor vor putea intra în dialog chiar cu Brâncuși. Cu ajutorul inteligenției artificiale, turiștii se pot apropia mai mult de Constantin Brâncuși și îi pot adresa si întrebări. Trebuie menționat faptul că totul face parte dintr-o experiență de realitate virtuală.

Manifestările de la București vor începe cu o conferință intitulată „Constantin Brâncuși, între tradiție și modernism„. Tot la București va avea loc și expoziţia „Masa tăcerii”, proiect ce aduce în faţa publicului lucrări ale artiştilor care au câştigat Premiul Naţional „Constantin Brâncuşi”.

În aceeaşi seară, publicul va avea posibilitatea să intre în „dialog cu Brâncuşi” prin intermediul realităţii virtuale.

Evenimentele dedicate sărbătoririi a 148 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi vor continua pe 19 februarie și la Târgu Jiu.

Seara se va încheia cu un spectacol omagial ,,Și iarăși voi zbura”, care se va desfășura la Teatrul Dramac ,,Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button