Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Procesele cu CJ, strămutate în alt județ

Prefectul de Gorj cere ca procesele cu Consiliul Județean să se judece în alte județe din țară. Iulian Popescu vrea ca acestea să fie strămutate pentru a nu exista niciun fel de suspiciune în soluționarea lor. Trimsul Guvernului în teritoriu a și motivat de ce îți doreste acest lucru: Mulți judecători din Tribunalul Gorj  au soțiile angajate în Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean Gorj a refuzat controlul trimis de prefect în urmă cu câteva săptămâni, drept urmare a fost sancționat cu o amendă de 5000 de lei de către Prefectura Gorj. Cosmin Popescu a contestat în instanță ordinul de control emis de prefectură, dar și amenda aplicată. Pentru a nu exista niciun fel de suspicine, prefectul a cerut strămutarea proceselor în alte zone din țară.

Iulian Popescu este sigur că va câștiga în instanță pentru că verificările la Consilului Județean Gorj sunt unele perfect legale.

 
https://youtu.be/G9nnH1iTGCM

Articole similare

Back to top button