Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

A ajuns în grija statului după un apel la 116 111

A ajuns în grija statului după un apel la 116 111, O minoră de 15 ani a ajuns într-un centru DGASPC după ce a sunat la telefonul copilului și și-a reclamat părinții că nu sunt de acord cu relația pe care o are cu un tânăr de 20 de ani. Adolescenta vrea să se reîntoarcă acasă, dar momentan este o anchetă în curs a celor de la DGASPC și părinții ei sunt acuzați de “rele tratamente.” Scandalul a declanșat și o anchetă penală după ce părinții l-au reclamat pe iubitul fetei lor la poliție. Un dosar penal a fost deschis și pe numele părinților după ce minora a acuzat că a fost bătută.

Minora a de 15 ani a avut o relație cu un tânăr de 20 de ani și acest lucru a creat un conflict între ea și părinții săi. A sunat la telefonul copilului și a reclamat că este bătută și astfel a ajuns într-un centru de plasament.

În centrul de plasament fata a putut vorbi cu un psiholog care a îndrumat-o și i-a explicat ce are de făcut.În urma discuțiilor adolescenta își dorește acum să se reîntoarcă acasă.

Părinții l-au reclamat pe iubitul fetei de viol, fiind deschisă o anchetă. Atât mama, cât și tatăl s-au ales și ei cu dosar penal pentru violență în familie.

Urmează ca judecătorii să stabilească dacă fata se poate întoarce în sânul familiei.

Articole similare

Back to top button