Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Rafila anuntă stare de alertă

Ministrul Sănătații, Alexandru Rafila, a făcut anunțul că România intră în stare de alertă epidemiologică. Numărul tot mai mare al cazurilor de gripă din ultimele săptămâni a determinat autoritățile să ia această decizie. Zilnic, zeci de pacienți cu foarme ușoare sau chiar severe ajung în camera de gardă a spitalului din Târgu Jiu pentru a căuta tratamentul de care au nevoie.

În ultimele 3 săptămâni numărul pacienților cu gripă sau pneumonii a expodat la nivel național. În spitale au fost luate deja măsuri de protecție, masca devenind obligatorie.Ministrul a explicat că nu se instituie niciun fel de restricţie pentru cetățeni.

Ministrul a subliniat că nu este cazul să declare o nouă epidemie, deoarece nu este cazul. Autoritățile speră ca situația să fie una mai bună spre finalul lunii și numărul cazurilor de îmbolnăvire de gripă și răceală să fie unul mai mic.

Articole similare

Back to top button