Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Parcările din Târgu Jiu, o continuă problemă

Parcările din municipiul Târgu Jiu sunt o continuă problemă. Pentru șoferii din oraș găsirea unui loc de parcare reprezintă o adevărată aventură. Chiar și primarul municipiului recunoaște că locurile de parcare vor rămâne o veșnică problemă.

Numărul conducătorilor auto crește considerabil de la an la an, ceea ce duce automat la o creștere a numărului de autoturisme. Probleme este că locurile de parcare devin insuficiente, iar mulți târgujieni se înghesuie să își achiziționeze un loc garantat. Deținătorii unui loc de parcare plătesc lunar o taxă, contractul fiind pe încheiat pe o perioadă de 5 ani.

Romanescu nu încurajează însă locurile de parcare supraetajate și spune el că “asta ne-ar mai lipsi din oraș”. Târgujienii care așteptau construirea acestor locuri ar trebui să își ia adio de la acest gând. Primarul municipiului îi încurajează pe cetățeni să folosească transportul în comun.

Romanescu își dorește ca pe viitor programul școlilor să fie diferit pentru a contribui la fluidizarea traficului.

Târgujienii se vor confrunta și în viitorul apropiat cu aceeși problemă pentru a-și căuta un loc de parcare. Spațiul din oraș nu este suficient pentru a mai fi create noi locuri de parcare, după spusele primarului.

Articole similare

Back to top button