Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Lucrări finalizate în 2024

Noua variantă ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, gata în 2024. Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu au ajuns la un stadiu de execuție de peste 60 %. Chiar de la începutul acestei luni constructorul a revenit în șantier și speră ca partea de Vest să fie finalizată cât mai repede pentru a fi dată în circulație.

Finalizarea acestor tronsoane ar favoriza traficul rutier și ar veni în ajutorul șoferilor. Lucrările au fost reluate, însă nu se pot finaliza total datorită condițiilor meteo.

Șoferii mai au de așteptat pentru a circula pe toată centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Termenul inițial, luna decembrie a acestui an, nu mai poate fi respectat, iar șoseaua ar urma să fie gata abia în iunie 2024.

Lucrările avansează pe unele segmente de drum, iar primii 14 kilometri ar putea fi deschiși pentru trafic. Din luna iunie 2024 șoferii ar putea circula pe centura municipiului Târgu Jiu, lucrările fiind finalizate total.

Articole similare

Back to top button