Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Incendiu în Tismana

Incendiu devastator într-o gospodărie din Gorj! O anexă din orașul Tismana a ars ca o torță, fiind nevoie de trei autospeciale pentru a stinge flăcările. Primarul din Tismana a făcut un apel la localnici care s-au alăturat echipajelor de intervenție. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, incendiul fiind soldat doar cu pagube materiale.

A fost panică în această dimineață în localitatea Celei din Tismana. O anexă gospodărească a luat foc, iar pompierii au fost solicitati să intervină la fața locului pentru ca focul să nu se extindă şi la clădirile învecinate.

În ajutor a sărit și primarul, care a făcut apel la cetățeni să ajute la stingerea focului.

În urma incendiului au ars mai multe bunuri.  Pe lângă anexa care a fost făcută scrum, au ars și mai multe utilaje agricole, 3 tone de cereale, 12 tone de cărbune și 10 mc lemn.

Primarul din localitate a anunțat că mâine urmează să organizeze și o strângere de fonduri pentru a ajuta familia. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric.

 
https://youtu.be/1i7JflWJ4Rk

Articole similare

Back to top button