Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Mașini noi pentru Salvamont

Serviciul Salvamont Gorj  și-a mărit flota de autospeciale de intervenție cu încă două mașini de teren. Autovehiculele sunt unele performate și ajută salvatorii să ajungă în zone greu accesibile. Cum parcul auto al Salvamont Gorj este unul învechit, aceată investiție a venit ca o gură de oxigen mai ales în această perioadă, când accidentările pe munte sunt tot mai numeroase.

Noi echipamente și dotări au ajuns  în județul Gorj pentru a fi folosite de echipele de căutare-salvare. Este vorba despre mașini de teren performante care au fost direcționate către Salvamont.

Șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, spune că trei dintre mașini vor fi scoase din uz pentru că au o vechime de peste 15 ani.

Și Jandarmeria Gorj a primit o autospecială pentru acces în zone greu accesibile. Aceasta este dotată cu o remorcă echipată cu accesorii pentru acordarea primului ajutor.

Articole similare

Back to top button