Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache, discuții în teritoriu cu liderii PNL

Partidele încep să se pregătească pentru cele patru runde de alegeri care vor avea loc în vara acestui an. Va fi un an electoral important, în care vor avea loc alegeri locale, europarlamentare, prezidențiale și parlamentare. Se fac deja calcule, iar Partidul Național Liberal își dorește să fie învingător la toate cele patru runde de alegeri. La Gorj, președintele PNL, Ion Iordache, face strategia pentru campania care bate la ușă. Deja a luat la pas toate organizațiile din teritoriu și face demersuri pentru a le întări.

La Dragotești, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că schimbarea administrației este o necesitate.

La Novaci, echipa liberală este una puternică. Președintele PNL Gorj a precizat că își dorește să pună orașul pe harta județului.

Actual primar liberal a lipsit de la întâlnire. Ion Iordache a precizat că Dumitru Leuștean nu a fost prezent pentru că și-a anunțat intenția de a candida la alegerile de anul viitor din partea altui partid politic, respectiv PSD.

Ion Iordache a anunțat că va merge prin fiecare organizație din județ.

Anul aceasta, vor avea loc patru runde de alegeri: parlamentare, europarlamentare, locale și prezidențiale.

Articole similare

Back to top button