Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Salariile ar putea fi impozitate diferit

Gorjenii ar putea plăti impozite în funcție de venituri. Din 2025, românii ar putea plăti cote diferite de impozitare în funcție de salariul pe care îl câștigă. Anul 2024 vine cu decizii grele în ceea ce privește impozitarea românilor. În acest moment există pe masa guvernului mai multe scenarii, inclusiv Fondul Monetar Internațional a propus anumite cote de 10%, 15%, și chiar 30%.

Anul 2024 vine cu schimbări majore. În aceste momente guvernul trebuie să ia o decizie privind impozitarea cetățenilor. Scenariul numărul 1 discutat de guvernanți prevede un impozit de 15% pentru toate salariile din România. Cel de-al doilea scenariu prevede introducerea impozitului progresiv și aici există două variante: 10% pentru salariile de până în 5.850 de lei și 20% pentru salariile de peste 6.000 de lei. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș nu crede că este un moment potrivit pentru români să fie impozitați în mod progresiv.

Gorjenii nu văd cu ochi buni decizia unui impozit progresiv. Cetățenii sunt nemulțumiți de aceste decizii ale guvernanților și consideră că se face o diferență între populație.

Gorjenii  consideră o nedreptate taxare în funcție de venituri și speră la un impozit fix pentru toată lumea.

Articole similare

Back to top button