Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iordache apără Gorjul de ANPC

Iordache apără Gorjul și “dă de pâmânt” cu Horia Constantinescu și ANPC. Zilele acestea în Gorj s-a creat un comandament al Autorității Naționale de Protecția Consumatorului care, prin comisari aduși din alte județe, au închis temporar zeci de societăți comerciale pe motive superficiale și cu o atitudine agresivă. Senatorul de Gorj apără afaceriștii din Gorj și economia județului, fiind singurul om care a luat atitudine și a apărat județul Gorj. După controalele ANPC din județ, Iordache spune că le-au fost încălcate drepturile comercianților și în acele controale a existat un exces de zel.

Din nefericire, majoritatea politicienilor gorjeni fac plecăciuni adânci în fața celor de la centru, care consideră că județul Gorj este un județ-victimă, însă Ion Iordache este de altă părere. Iordache spune că le-au fost încălcate drepturile afaceriștilor și în controale a existat un exces de zel al celor de la ANPC trimiși în Gorj să verifice afaceriștii.

Iordache consideră că rolul instituțiilor statului este de îndrumare, abia mai apoi de control și sancțiuni.În urma acestui dialog, Horia Constantinescu a fost nevoit să accepte că există suficiente argumente să trimită un supra control pentru a vedea dacă acuzațiile de abuz la adresa comisarilor ANPC sunt îndreptățite.

Articole similare

Back to top button