Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sfârșit tragic pentru o tânără din Gorj

O tânără de 20 de ani și-a găsit sfârșitul în baia locuinței sale. Tragedia s-a petrecut în comuna Baia de Fier din judetul Gorj, iar cea care a alertat autoritățile a fost chiar mama fetei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea care au fost motivele care au dus la decesul tinerei. Prima ipoteză este că femeia a murit intoxicată cu monoxid de carbon, din cauza scăpărilor de gaze de la un boiler.

Ivana era studentă la Drept la o universitate din Timișoara. Era sportiva si nu era cunoascuta cu probleme medicale. In acest weekend a fost gasită fără suflare de mama sa in baia locuinței. Disperată, femeia a sunat imediat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au putut sa o readucă la viață constatând decesul. Poliția a deshis o anchetă în acest caz.

Moartea tinerei a șocat întrega comunitate, iar familia este îngenuncheată de durere. Pentru a se stabili cu exactitate cauza morții, trupul femei a fost dus la Medicina Legala pentru necropsie. Prima ipoteza ar fi intoxicarea cu monoxid de carbon.

Articole similare

Back to top button