Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Loc de joacă, incendiat

Încă un loc de joacă din Târgu Jiu a fost vadalizat de un grup de copii. Dacă până acum, autoritățile găseau mobilierul distrus, teribilismul tinerilor a atins alte cote. Aceștia au incendiat spațiul de agrement. Concret, mai mulți adolescenți au făcut focul în interior distrugând pavelele de cauciuc. Revoltător este faptul ca totul s-a petrecut sub privirile nepăsătoare ale unui părinte.

Incidentul a avut loc în Parcul Narciselor din Târgu Jiu. Mai multe persoane, minori si adulți, au aprins focul exact în mijlocul locului de agrement, lângă un tobogan. Imaginile au fost publicate pe internet chiar de autorități care fac apel la cetățeni să nu mai distrugă bunurile comunității. Autoritățile avertizează rău făcătorii si susțin că vor trece la amenzi. Mai mult, vor fi puși sa repare stricăciunile. Amintim că, majoritatea locurilor de joacă din Târgu Jiu sunt monitorizate video.

Articole similare

Back to top button