Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Situație revoltătoare la SJU Târgu Jiu

Situație revoltătoare la Târgu Jiu! Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a rămas fără medici cardiologi de gardă de sărbători. Situația a fost făcută publică de prefectul județului Gorj care susține că a primit numeroase telefoane de la pacienți care au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a avut cine să îi consulte de sărbători. Prefectul județului a sesizat ministerul Sănătății cu privire la această situație și cere explicații de la conducerea unității medicale.

Problemele de la SJU Târgu Jiu nu ia sfărșit. Unitatea medicală a fost lăsată fără medici cardiologi de sărbători. În perioada din an când gorjenii cu afecțiuni cardiovasculare aveau cea mai mare nevoie de îngrijiri medicale, au avut parte de o surpriză. Niciun medic cardiolog nu a fost de gardă în această perioadă.  Conducerea spitalului nu a luat nicio măsură pentru a rezolva această problemă, iar viața gorjenilor a fost pusă în pericol, spune prefectul județului Gorj, Iulian Popescu.

Reprezentanții unității medicale au reacționat după e situația a fost făcută publică de prefectul județului.

Prefectul de Gorj a sesizat ministerul Sănătății cu privire la această situație.

Articole similare

Back to top button