Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Mesajul politicienilor pentru anul 2024

Politicienii și președintele României, Klaus Iohannis, au transmis un mesaj pentru cetățeni la început de an. Cu toții speră că 2024 va fi un an mai bun.

La început de 2024, președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis românilor că anul nou este o bună ocazie să privească spre viitor cu optimism și încredere. Iohannisa mai declarat că în anul 2023 românii au traversat “vremuri de adâncă încercare şi profunde incertitudini”, dar România a rămas o ţară sigură și cu o guvernare stabilă.

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis românilor  că în 2024, an electoral,  va lua decizii corecte pentru România. Și pentru Marcel Ciolacu anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul cu „multe provocări”, inclusiv una pe care o consideră majoră: protejarea nivelului de trai.Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis că în 2024 obiectivul rămâne dezvoltarea țării cât și faptul că avem datoria să transformăm noul an în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării. Ciucă a vorbit și despre iubirea față de țară și față de tradiții.

Senatorul PNL Ion Iordache, le transmite gorjenilor că 2024 va fi un an al unui nou început.

George Simion, preşedintele Aur transmite, în mesajul de Anul Nou, că anul 2023 a fost unul dintre cei mai grei ani pe care România i-a traversat din 1989 până în prezent, dar că anul 2024 va fi cel mai important an din ultimii 34, iar anul 2024 va fi anul victoriei.

Articole similare

Back to top button