Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Tot mai mulți copii suferă de depresie

Numărul copiilor afectați de depresie înregistrează o creștere alarmantă. De multe ori, depresia îi determină pe mulți dintre copii să părăsească mediul familial. Cauzele acestei tendințe pot include presiunea școlară, probleme de relaționare, stres familial și impactul utilizării excesive a tehnologiei.

Tot mai mulți copii și adolescenți din Gorj suferă de anxietate și depresie, iar copii au tentative de a pleca de acasă. Tinerii afectați de depresie resimt din ce în ce mai mult povara presiunilor școlare și a dificultăților de relaționare, iar stresul familial amplifică această problemă. Psihologul Iuliana Dimulescu a explicat care sunt cauzele care duc la acest diagnostic.

Psihologul Iuliana Dimulescu ne spune ce trebuie să facă părinţii pentru a-i ajuta pe copii.

Părinții trebuie să observe primele semne de anxietate ale copiilor și trebuie să acorde o mare importanță relaționării cu copii lor.

Depresia este una dintre cele mai răspândite boli, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că aproximativ 264 de milioane de persoane de toate vârstele sunt afectaţi.

Articole similare

Back to top button