Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gala Tineretului din România

Gala Tineretului din România a avut loc, în acest weekend, la Târgu Jiu. Evenimentul are loc, anual, în orașul desemnat ”Capitala Tineretului din România”, în anul respectiv. Cătălin Măruță a fost cel care a prezentat Gala Tineretului. Chiar dacă anul acesta, municipiul Târgu Jiu a avut ocazia să poarte acest titlu, târgujienii nici măcar nu știu despre ce este vorba.

Municipiul Târgu Jiu a câștigat premiul de anul acesta. Un premiu în valoare de 50.000 euro a fost câștigat de „Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023”.  În premieră, Târgu Jiu a devenit orașul cu cel mai mic număr de locuitori care deține acest titlu în România. Cu toate acestea prea puțini cetățeni știau acest lucru.

Proiectul ”Capitala Tineretului din România” susține generarea unor zone urbane în care oportunitățile oferite să răspundă nevoilor legate de starea de bine, perspectivele și implicarea activă a tinerilor în diferite activități.

 

Articole similare

Back to top button