Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gorjenii vor plăti 50 de bani în plus la fiecare băutură

Gorjenii vor plăti 50 de bani în plus la fiecare băutură cumpărată din magazin începând cu 30 noiembrie. Banii se pot recupera printr-un sistem de garanţie-returnare. Aceasta nu  este o nouă taxă pentru cetățeni, ci o garanţie pe care o vor primi înapoi când returnează ambalajul.

Sistemul de garanţie-returnare îi va obliga pe români să plătească o garanţie pentru fiecare băutură cumpărată și intră în vigoare din 30 noiembrie 2023, după ce a fost amânat de mai multe ori. Oamenii o văd ca pe o inițiativă bună și așteaptă să intre în vigoare.

Cei care vor cumpăra băuturi vor trebui să achite magazinului o garanție de 0,50 lei pentru fiecare ambalaj primardin sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 l şi 3 l inclusiv. Consumatorii vor primi garanția înapoi, dacă vor returna ambalajele. Sistemul Garanţie-Returnare este cel mai mare proiect de economie circulară din România.

 

Articole similare

Back to top button