Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Afacerist din Târgu Jiu, condamnat la închisoare

Afaceristul Laurențiu Maronidis merge la închisoare! Judecătorii Curții de Apel Craiova l-au condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de  act sexual cu un minor în formă continuată și act sexual cu un minor. Maronidis a fost deja încarcerat în Penitenciarul din Târgu Jiu.

Laurențiu Maronidis a ajuns în atenția anchetatorilor după ce două minore au acuzat că au fost abuzate sexual în repetate rânduri de omul de afaceri. Faptele s-au petrecut, în anu 2021, la complexul de agrement pe care afaceristul îl deține în Târgu Jiu.

” 2 ani şi 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată (cinci acte materiale), (…) 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. (…) Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Maronidis Laurenţiu Gheorghe (…) de la 1 de la 2 ani şi 10 luni închisoare la 3 ani şi 6 luni închisoare. Contopeşte aceste pedepse, urmând ca inculpatul Maronidis Laurenţiu Gheorghe să execute pedeapsa principală rezultantă de 4 ani şi 2 luni închisoare în regim de detenţie, conform art. 60 Cod penal.”, se arată în decizia Curții de Apel Craiova.

Sentința este una definitivă, iar Maronidis a fost săltat de polițiști și încarcerat în Penitenciarul din Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button