Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Deputat PSD: “Statul nu trebuie să mai plătească posturile create preferential”

Instituțiile statului trebuie să scape de posturile care încarcă bugetele și organigramele, în mod nejustificat. Aceasta este declarația deputatului PSD Claudiu Manta, care susține că eliminarea acestor posturi îi doare pe cei obișnuiți să folosească aparatul de stat, drept zonă de întreținut sinecuri.

Premierul Marcel Ciolacu și PSD au propus desființarea a 200.000 de posturi bugetare vacante, fapt care ar duce la un aparat mai suplu și la o reducere a cheltuielilor.

“Multe din posturile propuse spre desființare ”sufocă” organigramele, cu angajați inutili. De exemplu, un șef de birou avea nevoie de 5 angajați în coordonare; un șef de serviciu, de 7; un director, de 15. Reducerea de posturi înseamnă reducerea cheltuielilor cu autoturisme, bunuri, servicii, birotică, spații.  Viziunea PSD este de a gestiona eficient banii statului, iar metodele menținerii în mod artificial de posturi trebuie să dispară.”, a declarat Claudiu Manta.

Articole similare

Back to top button