Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Performanță educațională prin digitalizare la UCB Târgu Jiu

În cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu se va desfășura pe parcursul acestui an proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0145, cu titlul „Performanță  educațională prin digitalizare adecvată și educație digitală de înaltă calitate”, Acronim: DigiPerformEd. Proiectul este finanțat de Ministerul Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 5: Îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unei infrastructuri digitale performante și flexibile, îmbunătățirea procesului educațional în contextul utilizării tehnologiilor digitale inovatoare, modernizarea și optimizarea proceselor educaționale, respectiv utilizarea de către studenți a resurselor educaționale deschise, care să le asigure o învățare flexibilă și personalizată, în condițiile respectării deontologiei și eticii academice.

În cadrul proiectului, se va derula un curs de perfecționare în domeniul tehnologiilor și pedagogiei digitale pentru cadre didactice și studenți din universitate. De asemenea, va fi organizat un workshop privind pedagogiile inovative digitale, cu specialiști din universitate și de la alte universități din țară, personalități recunoscute în domeniul științelor educației și un workshop cu studenții, privind folosirea resurselor educaționale deschise, în scopul redactării lucrărilor științifice, a lucrărilor de finalizare a studiilor, în baza respectării bunei conduite în cercetarea științifică.

 

Articole similare

Back to top button