Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Îi cere Prefectului să îi pună la aceeași masă

Deputatul USR Radu Miruță îi solicită prefectului județului Gorj, Iulian Popescu, să îi pună la aceeași masă pe reprezentanții Casei de Pensii Gorj și ai CE Oltenia, pentru a agrea toate activitățile din CEO considerate a fi în producție.

“Domnule Prefect, puneti-i la aceeasi masa!

Lipsa de coordonare dintre Casa de Pensii si CE Oltenia pune oamenii pe drumuri.

Oamenii de la sectia chimica, de la ELCFU, primesc de la CE Oltenia adeverinte care atesta ca au lucrat in productie, dar pentru aceste activitati Casa de Pensii considera ca nu este productie si prin urmare cu adeverinta in mana acestor oameni li se respinge dosarul de pensionare.

Pe o astfel de situatie, prin 2002, justitia a decis ca se acorda grupa de munca, cum ca e activitate de productie. Cine are dreptate acum intre Casa de Pensii si CE Oltenia este de stabilit, dar haideti sa fie pusi la aceeasi masa si sa agreeze aceste lucruri inainte, nu sa faca oamenii telefonul fara fir intre doua entitati ale aceluiasi stat roman!

Va rog, asadar, Domnule Prefect sa organizati de indata o masa rotunda cu cei de la CE Oltenia si Casa de Pensii unde sa se agreeze toate activitatile din CE Oltenia care sunt considerate si de unii si de altii ca fiind in productie, adica beneficiari ai legii 197/2021.”, a declarat Radu Miruță.

Articole similare

Back to top button