ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Liberalii nu susțin creșterea taxelor

Creșterea taxelor nu reprezintă o soluție susținută de liberali. Senatorul Florin Cîțu a explicat că indiferent de a cui parte este propunerea, fie că vorbim de Comisia europeană, fie că vorbim de Guvernul Ciolacu, acesta nu va agrea o creștere a taxelor. Mai mult, liberalul este de părere că trebuie introduce anumite reforme care să reducă din cheltuielile bugetare și să scadă taxele.

“NU voi susține CREȘTEREA TAXELOR, indiferent cine vine cu propunerea, Ciolacu sau Comisia Europeană! Soluția pentru România este una singură: REFORME care reduc cheltuielile bugetare și scăderea taxelor. Comisia Europeană trebuie să le spună românilor foarte clar: intervine de partea socialiștilor în cursa electorală din România permițându-i lui Ciolacu să aibă un deficit mai mare în 2023? Nu există decizii informale când este vorba de procedura de deficit excesiv și PNRR. Această decizie “informală”, dată pe surse de guvern, care susține creșterea taxelor și un deficit mai mare, trebuie clarificată URGENT de CE. Nu vreau să cred că soluția venită de la Bruxelles este să rămână toată măsurile populiste ale lui Ciolacu și să se corecteze minor deficitul bugetar pe spinarea românilor prin creșterea taxelor. Acesta este un atac direct la bunăstarea românilor. Rămâne întrebarea: Dacă CE închide ochii la derapajele guvernului Ciolacu, de ce ar mai respecta românii alte reguli ale comisiei? Românii, mediul de afaceri, investitorii străini și agențiile de rating, cu toții așteptăm punctul de vedere OFICIAL al CE!”, a declarat senatorul Florin Cîțu.

Ideea aceasta este susținută și de deputatul PNL Gheorghe Pecingină, care declară că o creștere a taxelor nu reprezintă o soluție fiabilă pentru economia României.

Gheorghe Pecingină, Deputat PNL Gorj

Articole similare

Back to top button