Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Deputat PNL: “Variantele ar fi creșterea TVA sau creșterea impozitului pe venit”

Deputatul PNL Dan Vîlceanu acuză partenerii de coaliție, respective Partidul Social Democrat, de modul în care “vor să își acopere incompetența”. Liberalul susține că cei de la PSD au găsit drept soluție, pentru ameliorarea “găurii imense din buget”, creșterea TVA sau creșterea impozitului pe venit, pe lângă alte taxe.

“Informația cea mai importantă din aceste zile este ca șefii coaliției se gândesc iar să crească taxe pentru a rezolva gaura imensă din buget. Variantele luate în calcul ar fi creșterea TVA sau creșterea impozitului pe venit, pe lângă alte taxe.  Mi se pare incredibil ca românii să plătească incompetența și prostia pesediștilor, iar PNL să accepte așa ceva. Acum când este clar ca au făcut praf bugetul, pesediștii trebuie să găsească soluțiile în buget și premierul lor să ne spună tuturor cum rezolvă problema. De peste un an avertizez cu privire la dezastrul economic provocat de măsurile fiscal-bugetare pe care PSD le-a impus. După ce că romanii sunt striviți de inflația provocată de ei și de taxele tot mai mari, acum aflam ca tot populația trebuie să bage mâna în buzunar pentru a plăti prostia lor. Este revoltător ! Partidul Național Liberal nu poate susține așa ceva ! Dacă vor fi crescute iar taxe, Partidul National Liberal trebuie să se opună si să plece de la guvernare, altfel aceasta conducere a partidului care face jocul PSD trebuie să plece de urgență.”, a declarat Dan Vîlceanu.

Articole similare

Back to top button