Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Romanescu: “Nimeni altcineva nu-și poate aroga vreun merit”

Toate cele trei proiecte pentru modernizarea transportului în comun de la Târgu Jiu sunt meritul echipei de la primărie, mai ales a Serviciului Programe, Politici Comunitare și Managementul Calității, după cum declară Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Acestea se referă la:

  • “Reabilitare, modernizare și extindere sistem de transport public în comun prin troleibuz”, în valoare de 24 milioane euro
  • “Creșterea fluidității rutiere” (INFOTRAFIC), în valoare de 9 milioane de euro
  • “Achiziție mijloace de transport public – troleibuze”, în valoare de 12 milioane de euro.

“Lor, celor care au muncit pentru elaborarea proiectelor și care supraveghează implementarea acestora, li se datorează faptul că orașul nostru va beneficia de transport în comun modern, de la mijloacele de transport electrice noi și până la o infrastructură cum nu am avut niciodată. Din calitatea de primar, am cerut mereu ca aceste proiecte să fie prioritare, și am urmărit implementarea lor pas cu pas. De asemenea, un merit îl are aici și Consiliul Local care a înțeles imediat importanța inițiativei noastre. Cofinanțarea în aceste cazuri este făcută din bugetul local. Deci sunt bani europeni și de la bugetul orașului. Nimeni altcineva nu-și poate aroga vreun merit. Societatea TRANSLOC este doar beneficiarul unor astfel de proiecte, neavând niciun aport la inițierea, implementarea sau finalizarea lor.”, a declarat edilul Marcel Romanescu.

Articole similare

Back to top button