Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Deputat PSD: „Virgil Popescu nu a vrut să facă nimic, să îndrepte lucrurile”

Deputatul PSD Claudiu Manta îl acuză pe fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, de răul pe care l-a provocat Complexului Energetic Oltenia prin refuzul renegocierii PNRR și a planului de restructurare. Social democratul susține că închiderea capacităților, fără a le înlocui cu altceva, pune Gorjul într-un mare pericol economic.

“Fostul ministru al Energiei nu are nicio mustrare, pentru răul făcut Complexului Energetic Oltenia, prin faptul că a refuzat renegocierea PNRR și a planului de restructurare. Nici PNRR-ul și nici planul de restructurare a CEO nu mai reflectă realitatea de mult timp, dar Virgil Popescu nu a vrut să facă nimic, să îndrepte lucrurile. Deși situația era evidentă și oamenii din Gorj strigau după ajutor, fostul ministru al Energiei a stat cu mâinile în buzunare, timp de patru ani. I-am amintit lui Virgil Popescu, în ședința Comisiei pentru Industrii, că nici măcar nu a încercat să inițieze o renegociere a PNRR-ului, măcar în al 12-lea ceas, în ultima parte a mandatului, când încă se mai putea face ceva pentru CEO și pentru județul Gorj. Dar pentru Virgil Popescu și prietenii lui, interesați de banii europeni, nu a contat nici soarta oamenilor, nici faptul că închiderea capacităților, fără a le înlocui cu altceva, pune Gorjul într-un mare pericol economic.” , a declarat Claudiu Manta.

Articole similare

Back to top button