Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Dan Vîlceanu, exclus din PNL?

PNL Gorj a înaintat propunerea de a-l exclude pe Dan Vîlceanu, deputat PNL, din cadrul Partidului Național Liberal. Motivul care a stat la baza acestei propuneri este situația pe care o crea liberalul în cadrul filialei de la Gorj, și nu numai, după cum declară Gabriela Târsu, secretar general al PNL Gorj.

Gabriela Târsu, Secretar General PNL Gorj

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină susține că votul de astăzi reprezintă doar propunerea de excludere a lui Vîlceanu din PNL, nu o decizie finală.

Gheorghe Pecingină, Deputat PNL

 

În spațiul public circulă informații conform cărora propunerea de excludere a venit ca urmare a votului lui Vîlceanu dat în Parlament, împotriva învestirii Guvernului Ciolacu. Dan Vîlceanu a explicat faptul că votul său a fost împotriva lui Marcel Ciolacu, care a acuzat în repetate rânduri PNL-ul de furt și afaceri necurate în pandemie.

Dan Vîlceanu a fost ministru al Finanțelor în Guvernul Cîțu. După ce Florin Cîțu a pierdut șefia partidului și a Guvernului, Vîlceanu a fost înlocuit de la șefia PNL Gorj.

 

Articole similare

Back to top button