Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Acuză PNL de schimbări politice în cadrul ISJ Gorj

În urmă cu puțin timp, în spațiul public a fost lansată informația cum că Iustin Paralescu, inspectorul adjunct din cadrul ISJ Gorj, a fost schimbat din funcția de inspector. Această informație a apărut atât în presa locală, cât și pe pagina de socializare a lui Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

“Gafă uriașă făcută de PNL care, la cererea lui Iordache, schimbă inspectorul general adjunct de la ISJ Gorj! Iustin Paralescu este unul dintre cei mai valoroși oameni din învățământul gorjean. A fost olimpic, apoi a pregătit elevi olimpici și a obținut rezultate remarcabile în sistemul educațional. Ion Iordache a dovedit încă o dată ca el și cei apropiați lui nu înțeleg sistemul de învățământ și este normal pentru că nu au avut legături prea strânse cu Educația. Am promovat în echipa de la PNL oameni foarte valoroși, precum Iustin Paralescu, Eugen Nodea sau Flavius Boian. Nu poți împărți funcții oricui, pe criterii doar de tine știute. Sunt zone de maximă importanță, în care trebuie promovați oamenii cei mai valoroși, cu experiență. S-a trecut cu șenila peste un sistem foarte sensibil și extrem de important – sistemul educațional – iar eu unul nu pot fi de acord cu așa ceva!”, a declarat Marcel Romanescu.

Întrucât edilul îi acuză direct pe cei de la PNL cu privire la această schimbare, reacția Partidului Național Liberal a fost una promptă. Prin intermediul unui comunicat, PNL Gorj a transmis:“Știre falsă creată astăzi de primarul Marcel Romanescu. Astăzi, Marcel Romanescu, a creat un val de știri false printr-o postare prin care acuza conducerea PNL Gorj de schimbări politice la nivelul Inspectoratului Școlar Gorj. Aberațiile lansate în spațiul public de Marcel Romanescu sunt o diversiune menită să distragă atenția de la dezastrul pe care l-a creat în Târgu Jiu prin modul în care gestionează problemele administrative ale orașului. Rușine, Marcel Romanescu! Cu fiecare atac la adresa PNL îți dai jos masca, și îți arătăți hidoasa față PSD-istă!” .

La rândul său, Inspectorul General din cadrul ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, a declarat că nu există nicio schimbare în privința lui Iustin Paralescu.

Marcela Mrejeru, Inspector Școlar General ISJ Gorj

Articole similare

Back to top button