Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Campanie derulată de Garda de Mediu Gorj

În baza Acordului de parteneriat, încheiat între Garda Națională de Mediu și Asociația Comunelor din România (ACoR), în perioada 07.06.2023-31.08.2023 se desfășoară “Campania Responsabilitate socială – colectare separată”, cu sloganul “Colectare separată pentru comuna ta curată”.

Drept urmare, comisarii Gărzii de Mediu Gorj desfășoară în această perioadă, acțiuni de promovare a campaniei la nivelul tuturor unițăților administrativ-teritoriale, în scopul informării, conștientizării și sensibilizării comunităților din mediul rural cu privire la colectarea separate, prevenirea generării de deșeuri, reducerea abandonării deșeurilor.

Totodată, Campania urmărește îmbunătățirea și consolidarea colaborării Gărzii Naționale de Mediu cu autoritățile administrației publice locale în vederea îndeplinirii de către acestea a țintei de reciclare conform atribuțiilor ce le revin.

Gheorghe Sanda, Director Garda de Mediu Gorj

Articole similare

Back to top button