Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Alexandru Marcoci, eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a emis decizia de a-l elibera pe liberalul Alexandru Marcoci din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Decizia a fot publicată ieri, 29 iunie, în Monitorul Oficial.

În temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. d) din Ordonanta de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. – Începând cu data intrării în vigoare a prezentel decizii, domnul Alexandru Marcoci se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.”, se arată în textul deciziei primului-ministru.

Ascensiunea profesională a lui Marcoci

Alexandru Marcoci a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne încă din luna decembrie a anului 2022. Liberalul a cunoscut o adevărată ascensiune profesională. Conform CV-ului său, Marcoci s-a ocupat timp de 4 ani și jumătate de comercializarea produselor farmaceutice. Ulterior, Alexandru Marcoci a ocupat funcția de consilier tehnic în cadrul unei societăți de administrare rețea apă și stație epurare, a fost membru în Consiliul de Administrație al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, iar mai apoi consilier județean în cadrul Consiliului Județean Mehedinți.

Reorientarea către producția de minerit și energie

Începând cu luna decembrie a anului 2020, Marcoci a intrat în producția de minerit și energie, ocupând funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere în cadrul Complexului Energetic Oltenia, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Articole similare

Back to top button