Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Contractele de muncă ale celor 1800 salariați ai CE Oltenia au fost prelungite

Contractele de muncă ale celor 1800 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia, angajați pe perioadă determinată, au fost prelungite. Conform grupului de presă al PNL Gorj, amendamentele depuse de liberali au trecut de votul din Camera Deputaților. Au fost 233 de voturi “pentru”,  6” împotrivă” și 43 de abțineri.

“𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐨𝐫𝐣𝐞𝐧𝐢!

🔹️Din acest moment avem cadrul legislativ care permite Complexului Energetic Oltenia să prelungească contractele celor 1800 de angajați pe perioadă determinată!

🔸️Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru sprijin, dar mai ales președintelui PNL, Nicolae Ciucă, și ministrului energiei, Sebastian Burduja, pentru modul în care au susținut cauza noastră și pe gorjeni!

🔹️Transmit un mesaj de solidaritate celor 1800 de angajați și familiilor lor care, după aceste zile extrem de tensionate, pot răsufla ușurați!

🤝Vă rămân aproape de câte ori va fi greu pentru că noi, gorjenii, trebuie să fim o echipă!”, a transmis senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj.

Articole similare

Back to top button