Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Festivalul de romanțe „Sara pe Deal”, amânat pentru 25 iunie 2023

Festivalul de romanțe „Sara pe Deal”  era programat să aibă loc duminică, 18 iunie 2023, la Țânțăreni, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul a fost amânat cu o săptămână. CJCPCT Gorj face precizarea că fișa de înscriere în concurs a concurenților este valabilă și pentru data de 25 iunie 2023.

Consiliul Local, Primăria Ţânţăreni și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează în data de 25 iunie, începând cu ora 17:00, la Baza Sportivă din Florești, ediția a XIII-a a Festivalului – Concurs „Sara pe Deal”.

Probele festivalului sunt următoarele:

  • interpretare vocală – solişti de romanţă;
  • interpretare vocală – solişti vocali de muzică populară;
  • coregrafie de grup – dans popular tradiţional/dans folcloric coregrafic.

Preselecţia va avea loc în data de 25 iunie 2023, începând cu ora 14,00, la sediul Bazei Sportive Florești. Fiecare localitate invitată poate înscrie în concurs maxim doi interpreţi şi o singură formaţie de dansuri populare, excepție făcând localitatea Țânțăreni care poate înscrie maxim șase interpreți.

Daniela Gapșea, Purtător de Cuvânt CJCPCT Gorj

Articole similare

Back to top button