Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

Minerii și energeticienii au protestat, ieri, în Piața Prefecturii

Sute de mineri și energeticieni au protestat, ieri, în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. În continuare oamenii cer aplicarea legii 197, lege care le permite celor ce și-au desfășurat activitatea în condiții dificile de muncă să se pensioneze cu 13 ani mai devreme. Se anunță proteste inclusiv în zilele de 22, respectiv 29 iunie, în intervalul orar 16:00 – 18:00.

Vizita președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, nu a liniștit spiritele. Acesta a vorbit despre o anumită “armonizare” a legii, necesară pentru aplicarea acesteia. Nerăbdători, minerii și energeticienii i-au cerut socoteală și noului prefect al județului Gorj, Iulian Popescu, întrucât lungul șir de promisiuni le-a ajuns până peste cap. Din moment ce s-a stabilit că legea este bună, oamenii nu își doresc altceva decât să o vadă aplicată. Întrebarea care se regăsește pe buzele tuturor este “Când?”.

Manu Tomescu, Vicepreședinte Sindicatul "Energia Rovinari"

Articole similare

Back to top button