ActualitateSliderSocialUltima ora

Au jefuit un bătrân de 89 de ani

La data de 14 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Gorj au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

În fapt, la data de 11 mai 2021, tânărul, împreună cu un alt bărbat, i-ar fi sustras unui bătrân de 89 de ani, din municipiul Motru, în timp ce se afla pe o pajiște din localitatea Roșiuța, o pungă în care avea cardul bancar, suma de 250 lei și alte bunuri personale, cauzându-i un prejudiciu de 5200 de lei.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au fost identificați doi bărbați de 26 și 46 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, bănuiți de comiterea faptei.

Tânărul de 26 de ani a fost depistat de polițiști în municipiul Deva, pe numele său fiind pus în executare un mandat de aducere, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, celălalt bărbat bănuit de săvârșirea faptei fiind în prezent încarcerat în penitenciar pentru comiterea altor infracțiuni.

La data de 15 iunie, tânărul de 26 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Articole similare

Back to top button