Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu – despre absența la întâlnire politice, lucrări și evenimente

Ziua de ieri a fost una importantă pentru județul Gorj. Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a avut o amplă dezbatere împreună cu echipa liberală de la Gorj, dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale județului. De asemenea, tot în cursul zilei de ieri la Târgu Jiu a fost prezent și Marcel Boloș, Ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene din România. Acesta a luat parte la evenimentul de lansare în consultare publică a unor ghiduri pentru apeluri de proiecte din cadrul Programului Tranziție Justă (PTJ) 2021-2027. Cu toate că evenimentele din ziua de 27 aprilie au fost de o mare însemnătate, echipa liberală gorjeană care a luat parte la aceste activități nu a fost completă. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, se pare că nu i-a avut alături pe cei doi deputați PNL, Gheorghe Pecingină, respectiv Dan Vîlceanu. Mai mult decât atât, primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus pas evenimentelor de ieri. Nicolae Ciucă a declarat ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, că nu a discutat personal cu edilul, însă știa din informațiile pe care acesta le-a transmis că refuză să participe.

Întrebat ce l-a determinat să refuze participarea la evenimentele de ieri, Marcel Romanescu a declarat că s-a ținut de cuvânt și nu și-a făcut prezența la aceste întâlniri liberale. Mai mult, edilul a anunțat faptul că nu va mai participa la nicio întâlnire politică la care este prezent actualul președinte al filialei județene, senatorul Ion Iordache.

Întrucât susține că viața politică nu este primordială în momentul de față, am trecut la partea administrativă. Romanescu susține că importantă este bunăstarea cetățeanului, astfel că a prezentat o parte din lucrările care s-au finalizat în această perioadă. Mai mult, edilul a vorbit și despre evenimentele organizate pe tot parcursul lunii mai.

Articole similare

Back to top button