Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Boloș la Târgu Jiu. S-au lansat ghidurile pentru o tranziție justă

Data de ieri, 27 aprilie, a fost o zi importantă pentru județul Gorj. În afară de vizita Primului ministru Nicolae Ciucă, în județul nostru a fost prezent și Marcel Boloș, Ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene din România. Acesta a luat parte la evenimentul de lansare în consultare publică a unor ghiduri pentru apeluri de proiecte din cadrul Programului Tranziție Justă (PTJ) 2021-2027.

Au fost, așadar, lansate primele ghiduri prin Programul Tranziție Justă 2021-2027, ghiduri care vor aduce apeluri de 620 de milioane pentru economia locală. Firmele vor putea să acceseze între 200.000 și 5 milioane de euro. Fiecare întreprindere sprijinită, fiecare loc de muncă nou creat își multiplică beneficiile în comunitate, pentru că sunt familii întregi care depind de ele. Până la sfârșitul anului 2023, se dorește deschiderea tuturor apelurilor care vor aduce 11.000 noi locuri de muncă și vor beneficia de reconversie profesională peste 30.000 de persoane din cele șase județe.

Articole similare

Back to top button