Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

450 locuri de muncă la Bârsești în cadrul firmelor ucrainiene

Doi investitori ucrainieni urmează să își desfășoare activitatea în județul Gorj. Este vorba despre două companii care vor dezvolta afaceri în municipiul Târgu Jiu, mai exact în localitatea Bârsești. Prima companie are ca obiect de activitate producerea de containere de marfă pentru retaileri, iar cea de-a doua companie va produce echipamente de irigare. Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, declară că în urma discuțiilor purtate cu cei doi investitori, se urmărește ca până în anul 2025 un număr de 450 de angajați să își desfășoare activitatea în cadrul acestor firme.

Cele două companii ucrainiene caută lăcătuși mecanici, stivuitori, sudori, dar și muncitori necalificați. În sprijinul acestora, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj va organiza cursuri de calificare și programe de formare profesională pentru persoanele interesate de un loc de muncă în cadrul acestor firme.

Articole similare

Back to top button