Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

CNE organizează sesiuni regionale de formare

Consiliul Național al Elevilor este unica structură de reprezentare a elevilor din România la nivel național și, totodată, un for consultativ al Ministerului Educației Naționale din România. Misiunea acestei organizații este aceea de a reprezenta elevii ca primari beneficiari ai sistemului de învățământ, de a participa activ în forurile decizionale, de a supraveghea respectarea drepturilor elevilor, cât și de a susține dezvoltarea substructurilor sale. Anul acesta, Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor organizează sesiuni regionale de formare, menite să sprijine substructurile organizației. Responsabilă de sesiunea regională de formare a elevilor din Oltenia este Alexandra Popescu, elevă a Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu. Alexandra ocupă funcția de Secretar Executiv Relații Externe în cadrul Consiliului Național al Elevilor.

Din experiența sa, Alexandra declară că elevii sunt deschiși și chiar încântați să ia parte la astfel de lucruri, întrucât consideră că vocea le este auzită, că ideile și aspirațiile lor contează.

Articole similare

Back to top button