Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu: “Vreau să cred că a contat candidatura mea la Primăria Târgu Jiu”

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, a solicitat Partidului Național Liberal filiala Gorj să își asume cu demisia jos eventuala plecare a actualului primar al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, către o altă formațiune politică. Pecingină a declarat, de asemenea, că din punctul său de vedere Romanescu este cea mai potrivită persoană care să ocupe funcția de primar pentru Târgu Jiu. Întrebat dacă actuala conducere și-as asuma plecarea sa către un alt partid, Romanescu a declarat că, din experiența sa, nicio conducere a partidelor de dreapta nu și-a asumat rezultatele catastrofale.

Edilul a adăugat faptul că din experiența alegerilor anului 2020, un candidat puternic la Primăria Târgu Jiu, alături de lista de consilieri și candidatul pentru Consiliul Județean Gorj pot influența rezultatul final, fiind unul mai bun decât cel al Partidului Social Democrat.

Articole similare

Back to top button