Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Un primar din Gorj se întâlnește cu cetățenii în ultima duminică din fiecare lună

Ion Gârniceanu, primarul localității Jupânești, este unul dintre edilii pentru care vocea cetățeanului este primordială în ceea ce privește administrarea comunei. Pentru a fi cât mai aproape de cetățenii săi, Gârniceanu a luat hotărârea ca în ultima duminică din fiecare lună să își aloce câte două pentru fiecare sat din Jupânești, timp în care se întâlnește cu cetățenii și dezbate problemele apărute în localitate, ascultă propuneri și își prezintă noile idei și proiecte. Edilul face acest lucru chiar din prima lună a mandatului său de primar al localității Jupânești.

Una din propunerile cetățenilor cu care aceștia s-au prezentat la întâlnirile organizate de primar a constat în amenajarea unor stații de autobuz pe întreg teritoriul localității. Având în vedere că Jupânești este o comună cu foarte mulți tineri, în mare parte copii, edilul a primit din partea oamenilor și solicitarea de a amenaja mici parcuri de joacă în fiecare sat al comunei, lucru care s-a și întâmplat.

Articole similare

Back to top button