Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

ICCJ a decis aplicarea legii 197/2021!

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi aplicarea în totalitate a prevederilor legii 197/2021, lege care recunoaște condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitatea salariații din subunitățile de producție ale Complexului Energetic Oltenia. Odată cu aplicarea acestei legi, persoanele care au desfășurat activitate în locurile de muncă încadrate conform legislației anterioare în grupa I și /sau a II-a de muncă, vor putea beneficia de reducerea vârstei standard de pensionare cu 13 ani, dacă au lucrat cel puțin 25 de ani în aceste condiții. Se vor avea în vedere, deci, și stagiile de cotizare realizate în aceste condiții de muncă în trecut, anterior datei de 1 aprilie 2001, nu doar cele realizate ulterior datei de 18 august 2021, data intrării în vigoare a Legii nr.197/2021.

Odată cu aplicarea legii 197/2021, în cadrul Complexului Energetic Oltenia vor avea loc pensionări masive. Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, declară că este bucuros de acest lucru, care va conduce la întinerirea forței de muncă din cadrul complexului.

Articole similare

Back to top button