Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSocialUltima ora

Mihai Weber – Milioane de lei pentru dezvoltarea Gorjului

De la începutul acestui an, grație celor două programe, ”Anghel Saligny” și PNRR, pe componentele C10 și C5, 30 de primării guvernate de reprezentanți PSD și Consiliul Județean Gorj, au semnat la Ministerul Dezvoltării contracte în valoare de peste o 100 milioane lei. Este vorba despre proiecte de alimentare cu apă și canal, modernizarea de școli și grădinițe, reabilitarea unităților spitalicești, infrastructura rutieră, eficientizare termică și reabilitarea unor instituții publice, implementarea de sisteme integrate de monitorizare și control al parcărilor publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, declară că în această vreme în care județul Gorj traversează o perioadă grea, de incertitudine din punct de vedere al activității Complexului Energetic Oltenia, preocuparea Partidului Social Democrat este aceea de a crea alternative de dezvoltare.

Articole similare

Back to top button