Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vânzarea de mărțișoare cea mai slabă din ultimii ani. Comercianții și-au strâns mesele

Anul acesta nu a fost unul bun pentru comercianții de mărțișoare. Târgul de Mărțișor, deschis până pe data de 8 martie, este aproape pustiu. Din cele 81 de mese instalate în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu, astăzi au mai rămas doar câteva. Oamenii declară că vacanța pe care unitățile de învățământ au fost nevoite să o ia din cauza cutremurelor recente a contribuit la o scădere a vânzărilor.

Chiria pe care un comerciant o plătește zilnic pentru o masă se ridică la valoarea de 70-80 lei. Majoritatea și-au strâns marfa și au plecat chiar din prima zi a lunii martie. Având în vedere și contextul economic cu care ne confruntăm, prețurile mărțișoarelor au fost adaptate tuturor buzunarelor. Prețul unui mărțișor clasic a fost cuprins între 1 leu și 3 lei, prețul broșelor a variat de la 5 lei la 20 lei, iar prețul mărțișoarelor de argint porneau de la 30 lei. În privința florilor, o zambilă costă 10 lei, în timp ce o orhidee costă 80 lei.

Articole similare

Back to top button