Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal la tragerea la sorți pentru un cort în Târgul de Mărțișoare

În cursul acestei zile a avut loc tragerea la sorți pentru repartizarea meselor în rândul comercianților de mărțișoare. Primăria Târgu Jiu a pus la dispoziție anul acesta un număr de 81 de corturi. Numărul comercianților care au solicitat un astfel de cort a fost de aproximativ 150 de persoane.

La Teatrul de Vară unde s-a desfășurat această tragere la sorți a existat o foarte mare agitație. Ca urmare a diferenței mari dintre numărul solicitanților și numărul corturilor disponibile, oamenii au fost nemulțumiți că în cadrul tragerii la sorți au fost incluse și persoanele ce astăzi nu au fost prezente. Acest lucru, susțin comercianții, îi dezavantaja în șansa de a prinde unul din cele 81 de corturi.

Procedura de tragere la sorți s-a finalizat, iar comercianții pot începe chiar de astăzi să își desfășoare activitatea în corturile instalate în Piața Prefecturii. Chiria pe care un comerciant o plătește pentru acest cort este în valoare de 446 lei. Cei ce doresc să rămână în acest loc și după data de 1 martie sunt nevoiți să achite o taxă în plus.

Reamintim că la tragerea la sorți s-a înscris un număr de aproximativ 150 de persoane. În urma distribuirii meselor, 45 de persoane au renunțat, nefiind mulțumite de masa alocată. 15 persoane au rămas fără masă, întrucât toate au fost epuizate.

Articole similare

Back to top button