Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Miruță: Legea responsabilității în energie, respinsă de PSD PNL și UDMR la Senat

Deputatul USR Gorj, Radu Miruță, a transmis prin intermediul unui comunicat faptul că Senatul a respins în urma voturilor proiectul de lege care condiționa închiderea grupurilor energetice pe bază de cărbune prin punerea în loc a altor capacități care să producă energie. Miruță consideră că acest vot nu face altceva decât să favorizeze dependența energetică a României de alte state.

Inițiativa legislativă a intrat la dezbateri cu raport de respingere, pentru care au votat 57 de senatori. 19 senatori au votat ”împotriva” raportului de respingere, iar 11 senatori s-au abținut. Senatul este prima cameră sesizată, inițiativa urmează să intre pentru dezbatere și vot final la Camera Deputaților, care este for decizional.

Deputatul USR consideră că politica de la nivel național este cea care gestionează prost lucrurile și care ignoră mineritul nu de acum, ci de atâția ani. Mai mult decât atât, lipsa specialiștilor de la nivel local, de asemenea, înrăutățește situația.

Articole similare

Back to top button